Free delivery on orders over 15.000 HUF!

Készülj velünk az ünnepekre! Lepd meg borkedvelő szeretteidet Hegy-, Talaj- és Dűlőválogatásainkkal!

Részletek a Shop-ban!
04 / 04

ÖKOLÓGIAI BIRTOK • BORÁSZAT • BORTERASZ

“A Balaton olyan időtlen vidéke a világnak, ahol az ember évezredek óta harmóniában él a természettel és élvezi az életet. 1994-ben a családunk is ezzel a céllal rakta le a borkúria alapjait a csopaki Szitahegyen.

Ma már közel 16 hektáron művelünk szőlőt a Balaton-felvidék három fontos termőhelyén – Csopakon, Tihanyban és a Káli-medencében. Minden területünk ökológiai művelés alatt áll, borainkat pedig a lehető legkisebb beavatkozással, sok esetben szűretlenül és derítetlenül töltjük palackba, hogy a legtöbbet megőrizzük abból, amit a természet adott.”

KOVÁCS TAMÁS

"Emberi léptékű családi birtok vagyunk. A szőlő körbevesz bennünket, benne élünk.
A kezdetektől kellő érzékenységgel műveljük a területeinket, hogy borainkban érvényesüljön a terroir. Kevés szőlőfajtával dolgozunk változatos talajokon és fekvésekben. A dűlők adta árnyalatnyi különbségek bemutatása számunkra a legfontosabb kihívás."

zelna gif csomag

15 hektáros birtokméret, ökológiai művelés, kíméletes feldolgozás, rövid héjon tartás, spontán erjesztés és hosszú érlelés. Csopak, Tihany és a Káli-medence egyedi karakterét kifejező borokat készítünk.

15 hektáros birtokméret, ökológiai művelés, kíméletes feldolgozás, rövid héjon tartás, spontán erjesztés és hosszú érlelés. Csopak, Tihany és a Káli-medence egyedi karakterét kifejező borokat készítünk, ahogy a birtokkonyhán is a régiós ízekre és alapanyagokra fókuszálunk.

TÉLI HÓNAPOKRA AJÁNLJUK

Borászatunk újdonságait és vásárlóink aktuális kedvenceit hónapról hónapra összegyűjtjük:

  • Dűlőink Karácsonyra

    15.000 Ft
  • Hegyek és Talajok Karácsonyra

    8.000 Ft
  • Csopak 2021

    3.800 Ft

KAPCSOLAT