Magma és dűlői

A Ráta- és Aranyház-dűlők terméséből egy-egy hordót 2018-ban nem házasítottunk a Magma válogatásba, hanem úgy döntöttünk, külön, dűlőválogatott borként is megmutatjuk, mekkora különbség van a két közeli terület, valamint a belőlük készített borok között. Most mindhárom bort megmutatjuk egyetlen válogatásban.

17.000 Ft

Add to wishlist
Cikkszám: 0701 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Tihany nagy hőingású, szeles területein a kékfrankos az elsőszámú fajta. A Külső- és Belső-tó körüli kráterfalain található ültetvényeink évről évre izgalmas, hűvös karakterű kékfrankost adnak, mi pedig a mikroklíma, a talaj és a fajta hármasának különleges összhangját próbáljuk átadni minden évben az innen készített borokkal.
A Ráta- és Aranyház-dűlők terméséből egy-egy hordót 2018-ban nem házasítottunk a Magma válogatásba, hanem úgy döntöttünk, külön, dűlőválogatott borként is megmutatjuk, mekkora különbség van a két közeli terület, valamint a belőlük készített borok között.

A Ráta kékfrankos kedvesebb, behízelgőbb bor, mint a szomszédos területről készített Aranyház. Illatában a fűszerek mellett cseresznye, meggy, ribizli. Ízében sok-sok pirosbogyós gyümölcs, feszes savak, meleg karakterű, köszönhetően a lejtős, napsütötte területnek.

A csomag tartalma:

Aranyház Kékfrankos 2018
Ráta Kékfrankos 2018
Magma Kékfrankos 2018

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.